Каталогът на ERKADO за 2023 г. предлага свежи и нови попълнения - за нови идеи и възможности в интериорния дизайн

Нека видим кои са новостите:


НОВИ ЦВЕТОВЕ


ERKADO разшири разнообразието си от декори за интериорни врати с няколко внимателно подбрани нови цветови варианта с CPL покритие: морско синьо, тъмнозелено и пепеляво, орех класик, дъб ретро и дъб класик. Независимо дали предпочитате традиционни или по-модерни нюанси, каталогът предлага избор за различните вкусове.НОВИ СЕРИИ ВРАТИ


В каталога за 2023 г. на ERKADO са представени две нови изискани серии врати: AMARYLIS и PEONIA. И двете серии се отличават с масивна конструкция на рамката и остъкляване, декорирано с двустранно залепени шпроси с ширина 25 мм. Шпросите осигуряват повишена издръжливост и придават на тези врати нотка на елегантност и изтънченост. AMARYLIS е изцяло остъклена и е подходяща за модерни и минималистични интериори, докато PEONIA е частично остъклена и е идеална за рустикални или винтидж стилове в интериора.
 СЕРИИ С НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ


Серията EPIMEDIUM е допълнена с модела EPIMEDIUM 6, който се отличава с асиметричен дизайн с вертикално остъкляване /прозрачно, млечно или черно/, в комбинация с плътни панели. Това му позволява да се откроява в смели интериорни аранжировки .
Стъклените врати GRAF също са с ново попълнение и вече включват модела GRAF 65, изработен с черно, непрозрачно стъкло. По този начин той съчетава дискретността на масивните врати с ефирността на стъклените, а резултатът е модерно и стилно интериорно решение.НОВИ ДЕКОРАЦИИ С ИНТАРЗИЯ


Вратите с интарзия предлагат артистични възможности за повишаване на визуалната привлекателност на жилищните пространства. Към предлаганите до момента възможности се добавят и нови декоративни елементи с широчина 8 мм или 50 мм, разположени вертикално или хоризонтално от двете страни на крилото. Цветовите варианти на интарзия включват черно, дъб, четкана/матирана/ стомана, четкано злато и четкана мед.МОНТАЖ НА КОРОНИ И ПИЛАСТРИ


Интересно допълнение в каталога за 2023 г. на ERKADO е предлаганата възможност за монтиране на корони и пиластри по заявка. Тези допълнителни елементи могат да подобрят цялостната естетика на вратата и да добавят персонализация с нотка на лукс и изтънченост в интериора.

В заключение, каталогът на ERKADO за 2023 г. представя редица нови възможности, за да отговори на новите изисквания в естетиката на интериорния дизайн. Можете да намерите вратите и аксесоарите на ERKADO в магазините на Флор Декор - доверен представител на полския производител в България.

Флор Декор предоставя и комплексни услуги, целящи да осигурят най-добрите решения на достъпни цени, които включват: професионална консултация, оглед с взимане на размери, доставка и разнос, монтаж с гаранция.