Floor DecorFloor DecorFloor Decor

Обработване на онлайн поръчки

След като направите своята поръчка онлайн ние ще се свържем с Вас по телефон за потвърждение на наличност в рамките на 1-2 работни дни,за да потвърдим направената поръчката, както и да обсъдим с Вас всички детайли по нея. Също така, ще получите и имейл за потърждение.

Поръчките се обработват от понеделник до петък. Всички поръчки, които са направени събота и неделя, ще бъдат обработени в началото на работната седмица.

Направените поръчки по време на официални почивни дни и празници започват да се обработват в първия работен ден. При наличие на повече почивни дни е възможно забавяне на обработването на поръчката.

 При направени онлайн поръчки, МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ се предлагат единствено за градовете София, Пловдив и Пазарджик. При извършване на онлайн поръчка, клиентът се съгласява с това условие.

 

При онлайн пазаруването, изборът на цвят на продукта/продуктите, независимо какви са те, се прави изцяло и само от клиента и клиента трябва да приеме, че е възможна разлика в цвета, тона или друго в показания продукт и реалния такъв, това е в следствие на екрана или друго устойство през, което клиента избира продуктите  си. При разминаване на избрания цвят в следствие на гореописаните разлики или друга свързана  причина, всички разходи по доставката и връщането на стоката остават за сметка на клиета, когато връщането или замяната на закупените материали е възможна, а това може да бъде потвърдено от ФЛОР ДЕКОР след писмено искане от страна на клиента да направи замяна или върне приета вече пратка.

АКО ЖЕЛАЕТЕ МОНТАЖ, при правенето на поръчката онлайн напишете в забележка, че „желаете монтаж“ и ние ще се свържем с Вас, за да ви дадем оферта. Цените на нашите услуги може да видите ТУК.

 

 

Извършване на поръчка чрез Сайта

Извадка от Общите условия:

Чл. 13 (1) Клиентът заявява желанието си да поръча/закупи стока/услуга чрез Сайта като направи поръчка по електронен път, като това е възможно с или без регистриран в Сайта профил или като се свърже с ФЛОР ДЕКОР и заяви желанието си за поръчка. Няма пречка да извършите поръчка и по телефон или по електронна поща, като в този случай ще получите електронно съобщение на посочен от Вас електронен адрес. След потвърждаването на Общите условия, поръчката Ви ще се счита за извършена.
(2) Потребителят има право, ако е навършил 18 години, да поръчва всички стоки и услуги, посочени в Сайта, освен ако не са налични и само ако съгласно закона потребителят е в състояние да сключва обвързващи договори.
(3) При извършване на поръчката чрез Сайта, клиентът има право да избере вида на стоките или услугите, както и количеството им според предложените на Сайта възможности. Възможно е системата да изиска от Вас избор и на други характеристики (например цвят), ако избраните продукти/услуги са в различни вариации.
(4) След като сте избрали продуктите/услугите, които желаете от уебсайта, както и тяхното количество следва да проследите процеса за поръчка, като имате възможност да пристъпите директно към финализиране на поръчката или да продължите с пазаруването в Сайта.
(5) Преди завършване на поръчката ще Ви бъде предоставена възможност да изберете начина на плащане и условията за доставка, а в определени случаи и да въведете промо код, гарантиращ отстъпка.
(6) Ще бъдете задължени да предоставите и данни, без които не е възможно да изпълним договора. Такива данни обикновено са имена, адрес за доставка (при поръчка на стоки), телефон и електронен адрес, а за клиенти търговци - наименование на фирма, ЕИК, ДДС номер, управител, както и данни за фактура – ако изисквате такава, като определени случаи ще Ви бъде предоставена възможност да се регистрирате в Сайта като потребител.
(7) Преди приключване на поръчка Клиентът следва да се увери, че поръчва от конкретно избран продукт (стока или услуга) с определени характеристики от категорията, от която има интерес.
(8) Клиентът се задължава и отговаря за това всички данни, които е предоставил на ФЛОР ДЕКОР във връзка с поръчката, да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на поръчката.
(9) След като сте се уверили в съдържанието и данните на поръчката, клиентът следва да кликне (натисне) върху бутон "Поръчай", “Купи”, “Продължи” или друга аналогична възможност. С изпращането на поръчката клиентът разрешава на ФЛОР ДЕКОР да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената поръчка, нейното доставяне или сключения договор. На този етап от поръчката, но преди нейното завършване, Сайтът указва на клиента, че е налице задължение за плащане.
 
Чл. 13а. В сайта са налични отделни и ясни категории със стоки и услуги с намалена стойност при промоционални кампании или поради описан в обявата дефект на продукта или неговата опаковка, както и когато се предлага разопакован или мострен продукт. Това изрично е указано в обявата на Сайта. Всички други предлагани продукти са нови, неизползвани с необходимото качество. Намаления при промоционални кампании са валидни само за поръчки, направени след началото на кампанията. Искания от клиенти, които упражняват права, злоупотребявайки с тях, с цел да се възползват от намаленията на стоки, закупени преди кампанията, няма да бъдат удовлетворявани.

Неделя,Понеделник,Вторник,Сряда,Четвъртък,Петък,Събота
Януари,Февруари,Март,Април,Май,Юни,Юли,Август,Септември,Октомври,Ноември,Декември
Добавете в WishlistРазгледайте WishlistПремахнете от Wishlist
КОЛИЧКА

Вашата количка е празна

КЪМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА
Добавете код за отстъпка

Добавете код за отстъпка

Кодът за отстъпка ще бъде приложен на страницата за плащане.