С над 20-годишен опит и присъствие в повече от 30 държави по света FINSA е призната марка ламиниран паркет в бранша. Кои са изключителните му предимства, които го отличават от другите ламинирани паркети?


DURABLE ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ДОМ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ


Благодарение на разработената от тях Durable технология, от Finsa предлагат най-висок клас ламинирани паркети с максимални гаранции за издръжливост. Te издържат теста на времето, като същевременно запазват всички предимства на дървото. Тази технология се адаптира към нуждите на потребителите, създавайки ламиниран паркет, който може да издържи на най-предизвикателните условия, като същевременно опазва околната среда. Ангажиментът на FINSA за издръжливост и устойчивост е очевиден във всички техни решения за подови настилки, които са екологично сертифицирани и се придържат към високи екологични стандарти през целия си жизнен цикъл. Избирайки марката FINSA, вие не само инвестирате в надеждно решение за подова настилка, но и допринасяте за една по-зелена и по-здравословна околна среда.

 


ВОДОУСТОЙЧИВОСТ


Durable технологията съчетава предимствата на HDF плоскостта с нискo набъбване (<8%) и висока стабилност на размерите, което я прави изключително устойчива на повреди от вода. С напълно водонепропусклива клик система и уплътняване на ръбовете, водоустойчивият паркет на FINSA предлага надеждно решение за период до 48 часа, както се потвърждава от признатия тест на NALFA. Тази иновативна подова настилка може да издържи на пряк контакт с вода и влажност, без да се изкривява или издува, което я прави идеален избор за бани, кухни и други помещения, в които контактът с вода е част от функциите им.

 

ДЪЛГОТРАЙНОСТ И ИЗДРАЖЛИВОСТ


Ламинираните подови настилки на FINSA са надеждна опция за търговски помещения, силно натоварени офиси и други пространства. Тези настилки отговарят на най-високите международни стандарти за издръжливост на ламинираните паркети, тъй като притежават най-висок клас за устойчивост на надраскване - AC6 и ниво на употреба Class 33.
От FINSA са толкова уверени в качеството на своите продукти и в тяхната издръжливост и надеждност, че предлагат 10-годишна гаранция за използването им в бани или кухни, както и доживотна гаранция за други жилищни помещения.

 

ДОКАЗАН ОПИТ И КАЧЕСТВО


Опитът на FINSA в производството на MDF/HDF в продължение на повече от 40 години, в съчетание с почти 25-годишния производствен опит на ламинирани паркети, гарантира най-високите стандарти за качество по време на целия процес. Това богатство от знания и опит позволява производството на трайни и надеждни подови настилки, които надхвърлят очакванията на клиентите. Комбинацията от усъвършенствани технологии, прецизна изработка и строг контрол на качеството прави FINSA надеждно име в бранша.

 

ВИЗУАЛНА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ И ДИЗАЙН


Водоустойчивите ламинирани паркети на FINSA не правят компромис с естетическата привлекателност. Те запазват естествената красота на дървото и съхраняват сложните шарки, които са синоним на паркета. С ламиниран паркет FINSA можете да избирате от широка гама дизайни, текстури и покрития, което ви позволява да съобразите личния си стил и да допълните интериора си. Независимо дали предпочитате класическата шарка рибена кост или по-съвременен геометричен дизайн, FINSA предлага множество възможности за избор, които да отговорят на вашите предпочитания. В магазините на Флор Декор ще откриете разнообразие от декорации, разпределени в сериите Original, Style, Supreme и Evolve.

Възползвайте се от преобразяващата сила на ламинираните паркети на FINSA и тяхната елегантност, трайност и водоустойчивост, за да създадете дом, който съчетава красота и функционалност.

При избора е изключително важно да вземете предвид специфичните си изисквания и да се консултирате с нашите специалисти, за да гарантирате най-доброто решение за вашето пространство.