Floor DecorFloor DecorFloor Decor

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Вижте отговорите на въпросите, които нашите клиенти задават най-често

Във Флор Декор можете да откриете голям набор от ламиниран паркет, винилни подови настилки (LVT), MDF и PVC первази, преходни лайсни, интериорни врати, входни врати, обков, стенни декорации и мебели.

Можете да откриете наши магазини в гр. София, Пловдив и Пазарджик, които ни позволяват да обслужваме съответните градове и околните населени места. Подробна информация за нашите магазини можете да намерите тук.

Разполагаме с магазини в София, Пловдив и Пазарджик, което ни позволява да обслужваме, както тези градове, така и населените места около тях. Транспортът извън градовете, в които са разположени нашите магазини, се заплаща еднопосочно от най-близкия магазин на Флор Декор до обекта.

Можете да се свържете с нас на националния ни телефон:  0700 14 350. Нашите консултанти са в готовност да Ви предложат професионална консултация относно продукти, услуги, качество и много други теми, които Ви интересуват.

Огледът е услуга, кято гарантира пълна прозрачност относно последващите услуги от наша страна. При оглед, наш служител специалист посещава въпросния обект, като констатира особености, идентифицира потенциални проблеми и предлага различни варианти за разрешаване на възникналите казуси. Всичко това се документира и Вие получавате копие от тази документация, като гаранция, че сте се запознали с всички особености и потенциални проблеми при последващия монтаж. Огледът е услуга, която се извършва задължително преди финализирането на поръчката.

Вземането на размери е услуга, при която наш служител измерва, изчислява и записва размерите на помещенията. Измерванията служат за максимална точност при поръчката на стоки и гарантират оптимално и коректно ценообразуване.

Огледът е отделна услуга, която цели да идентифицира потенциални особеноси при последващ монтаж, да Ви информира за реалното състояние на обекта (например дали стените или подът са достатъчно равни, за безпроблемен монтаж) и да се достигне до единодушно решение за начина, по който да се проведе последващия монтаж.

Да, предлагаме възможност за закупуване на стоки на изплащане. За повече информация, свържете се с нас на тел. 0700 14 350 или заповядайте в някой от нашите магазини.

Можете да върнете стока, останала след монтажа, стига тя да е в добър търговски вид. При успешно връщане на стока, сумата за нея се възстановява напълно, според цената, на която е закупена първоначално. Стока може да бъде върната във всички магазини на Флор Декор.

За всички предлагани от нас модели интериорни врати предлагаме вариант за монтаж с облицовъчна каса, която се монтира върху наличната стара каса. Облицовъчната каса скрива изцяло старата, без да се налага да се разбива. За да сме максимално изчерпателни, заповядайте в някой от нашите магазини, където ще получите професионална консултация и ще можете да разгледате мостри и разрези на касите и крилата на предлаганите от нас врати.

Всички предлагани от нас врати се произвеждат на ширини от 60, 70, 80, 90, 100 см (до 110 см за някои модели) и височини до 243 см. Това ни позволява да покрием почти всички размери каси и конкретните казуси, зародили се покрай тях.

За баня предлагаме изработка на алуминиеви, дървени и комбинирани врати, които са алуминиеви от едната и дървени от другата страна. За алуминиевите и комбинираните врати предлагаме вариант с огледало.

За модели, които държим в наличност, монтажът може да бъде извършен в рамките на 7-10 дни, в зависимост от наличието на свободни монтажни екипи в удобно за Вас време. Вратите Erkado се произвеждат в Полша, като за модели извън наличност срокът за изработка и доставка до складовата ни база е 45 работни дни. Срокът започва да тече от следващия понеделник, след финализиране на поръчката. С цел гаранция на качеството, всяка врата бива обстойно инспектирана от наши специалисти.

Разгледайте наличните ни модели ТУК.

Входните врати Erkado за апартамент са изработени от висококачествени дървени материали (дървена и MDF рамка, облицовани с две HDF плоскости), с вградени масивни С-образни стоманени профили и стоманена ламарина.

Във всеки наш магазин можете да разгледате мострени разрези на крилата и касите, както и да получите професионална консултация относно вратите Erkado.

След направена поръчка, срокът за доставка и монтаж е 7-10 дни, в зависимост от наличието на свободен мотнажен екип в удобно за Вас време.

За кухни и помещения с висока влажност препоръчваме да се постави настилка, която е силно устойчива на мокрене. LVT подовите настилки са напълно водоустойчиви и са предназначени точно за такива помещения. Можете да разгледате предложенията ни ТУК. Друг вариант е да се сложи ламиниран паркет с водозащитно покритие, което предпазва дъските от проникване на влага. Нужно е да се отбележи, че водозащитното покритие не гарантира пълна водоустойчивост. С цел животът на подовата настилка да се запази максимално дълго, препоръчваме, при намокряне, влагата да бъде премахната в най-скоро преме.

Предлагаме монтаж на ламиниран паркет върху стени. За подробна информация и оферти, можете да се свържете с нас на тел. 0700 14 350

Не предлагаме монтаж на подови настилки върху таван.

Стига да няма прекалено сериозни неравности, можем а монтираме подови настилки върху други, вече съществъващи такива. При оглед на обекта, наш служител специалист ще констатира какъв би бил най-добрият подход за конкретната ситуация, ще Ви информира за евентуални усложнения, които може да възникнат в бъдеще, и ще Ви помогне да направите най-добрия избор за Вашия дом.

Можем да извършим монтаж върху неравен под, стига неравностите да не са прекалено сериозни. Преди монтаж, наш служител специалист ще направи оглед, констатирайки какъв би бил най-добрия подход за конкретната ситуация, ще Ви информира за евентуални усложнения, които може да възникнат в бъдеще, и ще Ви помогне да направите най-добрия избор за Вашия дом.

При наличие на код за отстъпка, можете да го заявите в някой от магазинтие ни, по всяко врме, преди финализирането на поръчката. Ако разполагате с ваучер или талон за отстъпка, молим да се запознаете с условията, описани на самия ваучер, или на сайта ни ТУК

Все още имате въпроси? Свържете се с нас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Неделя,Понеделник,Вторник,Сряда,Четвъртък,Петък,Събота
Януари,Февруари,Март,Април,Май,Юни,Юли,Август,Септември,Октомври,Ноември,Декември
Добавете в WishlistРазгледайте WishlistПремахнете от Wishlist
КОЛИЧКА

Вашата количка е празна

КЪМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА
Добавете код за отстъпка

Добавете код за отстъпка

Кодът за отстъпка ще бъде приложен на страницата за плащане.