Floor DecorFloor DecorFloor Decor

МОНТАЖ С ГАРАНЦИЯ

Когато става въпрос за поръчка на обзавеждане за дома или офиса, всички търсим най-добрата сделка – добро качество, доверие в производителя и фирмата изпълнител, гаранция на продукта.

И така, защо е важна гаранцията, когато ни предстои монтаж в дома?

ЗАЩО Е ВАЖНА ГАРАНЦИЯТА?

Гаранция се предоставя от производителя на продукта. Тя уверява, че той е с добро качество и производителност, като ви осигурява спокойствие и сигурност на инвестицията.
Ние от Флор Декор предоставяме на своите клиенти 2-годишна гаранция на монтажа, извършван от сертифицираните специалити в нашата компания. Гаранцията осигурява защита срещу дефекти на материалите или производствени повреди на компонентите на продукта. Също така, Флор Декор предоставя и техническа поддръжка на място. В случай че отчетете повреда в извършения монтаж, ние ще изпратим обучен специалист за отстраняване на проблема. Нека добавим и че разполагаме с екип за техническа поддръжка, като начална точка за контакт на своите клиенти, като гарантираме, че получавате съвети от първа ръка от квалифицирани служители, които имат опит в работата с продукти на Флор Декор.

Основен принцип на Флор Декор е да обслужваме своите клиенти, не просто добре, а компетентно, префесионално и качествено!

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ УСЛУГИТЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ?

От системите на монтажа до спецификациите на отделния продукт, експертните монтажници са запознати с всеки детайл. Доверявяайки се на опита на специалист в областта, Вие ще бъдете клиент, удовлетворен от висококачествени услуги, подплатени с бързина и прецизност.
Сертифицираните монтажници на Флор Декор ще организират изграждането на интериор във Вашия дом, изцяло в синхрон с Вашите стандарти и индивидуални изисквания. Ние отделяме време да образоваме клиентите си и да ги опознаем на лично ниво, за да разберем напълно текущия проект.

Неделя,Понеделник,Вторник,Сряда,Четвъртък,Петък,Събота
Януари,Февруари,Март,Април,Май,Юни,Юли,Август,Септември,Октомври,Ноември,Декември
Добавете в WishlistРазгледайте WishlistПремахнете от Wishlist
КОЛИЧКА

Вашата количка е празна

КЪМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА
Добавете код за отстъпка

Добавете код за отстъпка

Кодът за отстъпка ще бъде приложен на страницата за плащане.