Подова настилка EGGER Design GreenTec - висококачествена, здрава и модерна

 

Висококачествената подова настилка EGGER Design GreenTec е отличава не само с модерните си декори, но и с изключителните си качества. В сравнение с класическия ламиниран паркет модерната настилка Design е много по-здрава. Иновативната подова настилка има е отлично решение за всички зони, подложени на интензивно използване, както търговски, така и жилищни. Благодарение на специалния си строеж и водоустойчива повърхност, носеща плоча GreenTec Board с много ниска степен на набъбване и гъвкава монтажна система Clic it!, нашата подова настилка GreenTec Design е много стабилна. Тъй като подовите дъски са дебели само 7,5 милиметра модерното дизайнерско покритие е идеално за реновиране.

 

Предимства на настилката EGGER Design:

  • Изключително здрава и устойчива на микродраскотини, поради което е отлично решение за зони с високо натоварване
  • Лесен монтаж благодарение на патентованата монтажна система
  • Дизайнерска настилка наа базата на дървесина и без съдържание на PVC
  • Влагоустойчива и стабилна по отношение на размерите, поради което подхожда отлично за мокри помещения или зимни градини
  • Благодарение на интегрирания корков слой ударният шум е по-тих.

 

Нейната водоиздръжлива GreenTec сърцевина я прави подходяща за приложения в бани и обществени помещения. Интегрираният слой корк прави настилката приятна на усещане при ходене по нея, намалява шума и може да бъде инсталирана директно върху съществуващи плочки.Информация за конструкцията на плочата:

  1. Товароустойчив и водоустойчив носещ слой.
  2. Автентичен слой с декор
  3. Носеща плоча подходяща за приложение в бани или търговски пространства.
  4. Интегриран корков слой намаляващ шума

 

Подови настилки EGGER Design GreenTec // Флор Декор

 

Подовата настилка Design впечатлява навсякъде

Независимо дали вкъщи или в търговски обекти: Подовата настилка EGGER Design е отличното решение за помещения, където подовата настилка трябва да издържи на голямо натоварване поради изключителната си здравина и еластичност. Нещо повече - дървесните декори за подовата настилка Design и керамичните визии поразяват с изключителната си автентичност. С подовата настилка EGGER Design можете да създадете хармоничен дизайн във всички помещения, включително и банята. Тази подова настилка е с изключителна стабилност на размерите и влагоустойчивост. Дори големи температурни колебания не могат да повлияят на модерното подово покритие.

 

Модерна и практична

Нашата висококачествена подова настилки Design има компактен състав и се предлага в чудесни декори. Дъските на подовата настилка Design са дебели само 7,5 мм, което ви дава много предимства при обработката. Тази модерна подова настилка може да бъдезалепена трайно или както ламината, да бъде положена като плаващ под

 

Изключително функционална

Нашите подови настилки Design се отличават преди всичко с голямата си функционалност. Благодарение на специалната повърхност, както и на голямата плътност на дървесните влакна, тази модерна подова настилка е устойчива на влага и на микро драскотини.

 

Без никакво съдържание на PVC

Подовата настилка EGGER Design е изключително естествена. Произведената в Германия подова настилка Design е изработена естествени дървесни влакна. Затова тя е много по-екологична, отколкото много продукти на основата предимно на пластмаса, които се предлагат на пазара. Нещо повече, подовата настилка EGGER Design не съдържа PVC и пластификатори и затова е напълно безвредна за здравето, допринасяйки за здравословен климат в помещението.

 

Подови настилки EGGER Design GreenTec // Флор Декор

 

 

Подовата настилка EGGER Design подхожда на всякакви пространства

Подовата настилка EGGER Design е невероятно здрава и затова е много подходяща за всички помещения с интензивно натоварване. За бани, кухни, коридори и всички зони с повишено ниво на влага - подовата настилка EGGER Design е правилният избор.

Благодарение на гарантираната си устойчивост на светлина подовата настилка Design GreenTec не избледнява с времето и не потъмнява. Можете да разчитате на това.

 

Подови настилки EGGER Design GreenTec // Флор Декор