Вече не се налага да къртите металните каси във Вашия дом!

Панелното строителство е известно с редица митове около неговото качество и инженерни решения. Въпреки, че се е доказало във времето като един от най-надеждните начини, този тип строителство крие и редица проблеми при по-нататъшна намеса. Един от най-изявените проблеми при ремонт е именно нуждата от къртене на металните каси, вградени в бетонните отвори за интериорните врати още по време на производствения процес на панелите, съставящи сградата.

Време е да разбием мита за нуждата от къртене на металните каси на вратите!

 

Проектирана от ERKADO – Полша, облицовъчната регулируема каса има за цел да „облече” металните каси в панелните жилища. Така се избягва демонтажа на старите каси, с което изчезва и нуждата от къртене. Облицовъчната регулируема каса ERKADO е съвместима с над 95% от панелните жилища в България.

Спокойно можем да гарантираме, че облицовъчната регулируема каса ERKADO покрива всички възможни дебелини на стените на познатите ни до момента панелни жилища. Касата може да се комбинира с всички модели интериорни врати ERKADO, както тези в промоционалната категория, така и тези, които се поддържат в нашите складове.

За да бъдете сигурни, че ще намерите мечтаните врати за вашия дом, за всеки цвят врата поддържаме и съответния цвят облицовъчни каси за панелни жилища.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Едно от основните предимство на облицовъчната регулируема каса ERKADO е нищожното намаляване на светлия отвор след монтирането ѝ. За разлика от стандартните каси, при които може да се наблюдава драстично стесняване на светлия отвор след монтажа, при облицовъчните каси стесняването е едва няколко сантиметра. По този начин се запазва максимално голям светлият отвор на вратата, което позволява монтаж на максимално широко за отвора крило. Запазва се елегантността и красотата на вратата, без никакви негативни последици върху удобството и издръжливостта на вратата. Вярваме, че именно това стои в основата на целите за Вашия дом.

Конструирана от висококачествен MDF, високо издръжлив на натоварвания, посредством регулируеми плаващи первази, облицовъчната регулируема каса ERKADO позволява изцяло безупречно покриване на старата метална каса. По този начин се позволява безпроблемно променяне на посоката на отваряне на вратата, по Ваш избор. Ако до момента сте отваряли вратата навътре, но вече искате да се отваря навън, или ако желаете да промените страната на отваряне от лява на дясна или обратното – касата го позволява.

Схема: Облицовъчни каси ERKADO

 

При нас ще откриете огромен набор от интериорни решения за Вашия мечтан дом. Интериорните врати и техните каси, съчетани с изискан, висококачествен ламиниран паркет, лесно могат да превърнат една едно обикновено жилище в този така силно мечтан перфектен дом за Вашето семейство.