В сърцето на всеки успешен бизнес стои обещанието за качество и надеждност. Флор Декор представя своята непоколебима ангажираност към високите стандарти чрез работата на своите монтажни екипи. С особено внимание към детайлите и стремежа да предоставят безупречен краен продукт, тези екипи са истинското лице на компанията  и основата, върху която тя  гради своите успехи. 

Безкомпромисно качество и гарантирана надеждност

Флор Декор не просто предлага продукти; ние предлагаме цялостни решения с гаранция за качество. Тази философия е вградена във всички аспекти на дейността на компанията и най-вече в работата на монтажните екипи. Изпълняван от добре обучени и високо квалифицирани служители, монтажът е гарантиран не само заради качеството на използваните материали, но и заради майсторството на изпълнение. Процесът на монтаж не е просто задача; той е изкуство, което изисква знания, умения и постоянство.

 

 

Изключителни постижения

Постиженията на монтажните екипи на Флор Декор говорят сами за себе си. Те могат да бъдат измерени не само в благодарностите на доволните клиенти, но и в впечатляващите цифри:

  • Над 100 000 кв.м. ламиниран паркет, който е бил нареден и монтиран с изключителна прецизност, което говори за мащаба и качеството на работатаи то само за година.
  • Над 10 000 интериорни врати и над 500 врати за къщи са били инсталирани, като всеки монтаж е извършен със специално внимание към детайлите и функционалността и тук гворим само за 2023 година.
  • Хиляди доволни клиенти, чието удовлетворение от качеството на работа и продукти, е най-голямото признание за усилията на монтажните екипи.

Тези цифри говорят сами по себе си за уменията и професионализма на монтажните групи на Флор Декор, тъй като майсторството при монтажа е ключов фактор за повишаване на дълготрайността и естетиката на всеки интериор.

Гаранция и техническа поддръжкa

Флор Декор поставя нови стандарти в индустрията, като предлага 2-годишна гаранция за монтаж и техническа поддръжка на място. Този факт изразява дълбокия ангажимент на компанията към изключителното обслужване. В случай на нужда клиентите могат да очакват бърза и ефективна подкрепа от висококвалифицирани техници, които познават и разбират продуктите на Флор Декор. Оборудвани със съвременни превозни средства и модерни технологии, ангажиментът на екипите към високи постижения се проявява на всеки етап от работата им, което позволява на Флор Декор не само да поддържа, но и да подобрява качеството на услугите си.

Освен стандартната гаранция ние от Флор Декор даваме възможност на клиентите да закупят и допълнителна 3 годишна гаранция. Така общата гаранция става 5 години и ви дава още по-голямо спокойствие. Нашата гаранция не важи само за продуктите, но и за монтажа.

 

 

Заключение

Монтажните групи на Флор Декор доказват, че високите стандарти на работа и постоянният стремеж към съвършенство могат да превърнат всяко пространство в произведение на изкуството. С гарантираното качество на продуктите и услугите, Флор Декор остава верен на своята мисия да предоставя не само продукти, но и цялостни решения, които подобряват живота и пространството на своите клиенти. Надеждността и професионализмът на монтажните групи са основателна причина Флор Декор да се превърне в предпочитан партньор в областта на интериорния дизайн.