Первазите са неразделна част от интериорния дизайн, заради функционалността и естетиката, които внасят в него. Сред разнообразните решения на пазара се открояват первазите от MDF, а ние ще обърнем специално внимание на тези,произведени и предлагани от полската марка ERKADO

 

Первази ERKADO

 

Какво представлява MDF?

MDF е съкращение от Medium Density Fiberboard (ПДЧ със средна плътност) и е продукт от дървесина. Състои се от дървесни влакна, комбинирани със свързващо вещество от смола, в резултат на което се получава траен и устойчив материал. Едно от съществените му предимства е, че предлага икономично решение, без да се прави компромис с качеството и визията.

 

Первази ERKADO - Цветове

 

Предимства на MDF первазите ERKADO

От ERKADO добавят още няколко към изброените вече предимства на MDF первазите.

Като един от най-реномираните производители на интериорни врати и стенни облицовки, полският бранд предлага первази от MDF с най-високо качество.

Освен това первазите на ERKADO се произвеждат в покритията и цветовете на интериорните врати с цел абсолютно идеална комбинация между отделните детайли в дизайна. Няма друг производител на българския пазар, който да позволява тази перфектна комбинация, което прави MDF первазите ERKADO без аналог у нас в съчетаването на практичност и визуална привлекателност.

 

Первази ERKADO

 

Към казаното до тук трябва да добавим и тяхната изключителна дълготрайност, тъй като са изработени от водоустойчив MDF. Такива первази са особено полезни в среди, изложени на температурни колебания и влажност, като например кухни и бани, където други материали могат да се деформират.

 

Первази ERKADO

 

В обобщение можем да кажем, че MDF первазите ERKADO са отличен избор за тези, които търсят издръжливост, достъпност, функционалност и естетика на едно място, при това без компромиси. Закупувайки первази на ERKADO от шоурумите на Флор Декор, в съчетание с интериорните врати на полския производител, можете да сте сигурни, че получавате най-доброто решение за вашето интериорно пространство.

 

Первази ERKADO