В шоурумите на Флор Декор ще се докоснете до внимателно подбрана колекция от матраци на водещи марки италиански матраци - iSleep и Magniflex - всяка от които е синоним на изключително качество и комфорт. Който и да изберете, вие правите избор за дълготрайно удобство.

iSleep, новаторска и бързо развиваща се марка, защитава идеята за индивидуален комфорт. Всеки матрак iSleep е свидетелство за превъзходна изработка, създаден от материали, които не само обещават дълготрайност, но и отговарят на широк спектър от лични предпочитания.

 

 

Magniflex може да се похвали с над половинвековен опит на европейските пазари и се слави с педантично внимание към качеството, най-съвременни технологии и естетически издържан дизайн.

 

 

Основни характеристики на iSleep и Magniflex

Акценти на iSleep:

 • Здрави и висококачествени материали
 • Двулицеви, с възможност за обръщане и завъртанеза по-дълъг период на употреба
 • Ядро от високоеластична пяна
 • Добавени слоеве от мемори и мека пяна
 • Антиалергична и антиакарна материя
 • Терморегулиращи функции
 • Отличнаопора и комфорт
 • 25-годишна гаранция

Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха.

Матраците на isleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне.

 

 

Акценти на Magniflex:

 • Здрави и висококачествени материали
 • Превъзходна опора и комфорт
 • Двулицеви, с възможност за обръщане и завъртане
 • Ядро от еластична пяна, индивидуално разположени пружини или комбинация отдвете
 • Допълнителни слоеве от мемори и мека пяна
 • Антиалергична и антиакарна материя
 • Терморегулиращи функции

Magniflex предлага две изключителни гами - Classico Collection с 25-годишна гаранция и първокласната Premio Collection с безсрочна гаранция.

 

 

Ето някои от най-популярните модели матраци iSleep и Magniflex, предлагани във Флор Декор:

iSleep DuoSense : 

Ортопедичен матрак с различни по твърдост страни. По-твърдата страна е подходяща за позиция на сън по гръб. Ядрото му е от 16 см високоеластична пяна, която осигурява стабилна опора в основните точки на контакт с матрака – рамене, таз и крака.

 

 

iSleep Silver Plus :

 матрак с 4 степени на твърдост и ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят средна по твърдост опора на тялото. От едната страна на калъфа е добавен допълнителен слой мемори пяна, за да намерите най-удобната позиция за сън максимално бързо. Калъфът на матрака е обработен със сребърни йони, които подобряват кръвообращението, възпрепятстват задържането на влага, прах, акари и бактерии.

 

 

iSleep  Ortorelax :

 двулицев матрак със средна твърдост. Сърцевината му е от 16 см 100% високоеластична пяна с ортопедични характеристики. От двете му страни има по един допълнителен слой пяна - мемори от едната страна и мека еластична от другата. 

 

 

В линията Classico Collection на Magniflex се откроява Vivo:

твърд ортопедичен матрак със слой мемори пяна от едната страна, даващ комфортна и здравословна опора,  която поддържа гръбнака в правилна позиция по време на сън. 

 

 

Magniflex Comfort Dual :

двулицев иновативен матрак от линията Premio Collection. Ядрото му съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата половина – по-твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, средно твърд-среден или средно твърд-средно твърд.

 

 

Magnistretch :

 матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в сътрудничество със специалисти по ортопедия от университета във Флоренция. Специални прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за гръбначния стълб нощ след нощ.