Когато става въпрос за декорация на стените, отминаха дните, в които основно се залагаше на обикновена боя или тапети. Стенните  панели стават все по-предпочитани решения заради съчетанието на естетика и практичност в тяхното използване.
Стенна декорация Linerio на VOX е едно такова функционално решение, което придава на интериора  уникален характер. Тя може да влезе в ролята на основна декорация, скрит ефект в дизайна или помощ за изграждане на различни зони. Нейните предимства са много, а крайният ефект зависи от вашия избор.

 

 

Три линии на дизайн

Стенна декорация Linerio на VOX  се предлага в три дизайна, които се различават  по ширина и дълбочина на ламелите  и добавят фина, но въздействаща текстура на стените : S Line, M Line и L Line.

 

 

С декоративните ламели S line можете лесно да обособите зони дори в малко помещение. Ламелите от линия M, които са малко по-широки, могат да оформят рамката на стените във всекидневната, но ще се справят добре и в спалнята като естетически фон за таблата на леглото. Панелите от линия L ще бъдат идеални за просторна дневна и други големи помещения, в които искате да създадете уютен и елегантен декор.

 

 

Цветово разнообразие

За да съответства на различни цветови схеми и настроения, всеки дизайн се предлага в няколко елегантни нюанса: Натурален, Бял, Шоколад, Мока, Антрацит и Сив.

 

 

Ламелите в цвят Шоколад могат да създадат интимно пространство във фоайето – те хармонично се съчетават с велурено кресло, дъбово бюро или голямо огледало. Светлите стенни панели в Натурален цвят подхождат както на минималистична всекидневна, така и на модерна спалня. Ламелните панели Linerio в цвят Мока могат да се комбинират с различни мебели и декорации и изглеждат чудесно във всяка обстановка.

 

 

Издръжлив материал

Панелите Linerio дължат своите уникални свойства на материала, от който са изработени, а именно полистирол, покрит с горещ печат. Полистиролът е модерен материал, който е 100% рециклируем. Той е лек, издръжлив и лесен за почистване, което прави панелите Linerio подходящи за монтаж в по-взискателни зони като коридори, бани, работни помещения или кухни.

 

 

Лесен монтаж

Една от отличителните характеристики на панелите Linerio на VOX  е лесният им, бърз и чист монтаж. Леката природа на полистирола прави тези панели лесни за транспортиране. Те могат да бъдат удобно нарязани до желания размер. След това просто трябва да се залепят към стената или тавана. Ламелите могат да се поставят вертикално, хоризонтално или под наклон. Веднага след монтажа помещението може да се използва свободно, което ги прави универсален вариант както за жилищни, така и за търговски помещения.

 

 

Звукоизолация

Панелите Linerio могат да се използват за ефективна звукоизолация на интериора и подобряване на акустиката. Те редуцират ехото и отзвуците и тази функция може да бъде особено полезна в офис пространства или големи помещения.

 

 

Дълготрайност

Създадени да издържат дълго, стенните панели Linerio са изключително устойчиви на надраскване. Благодарение на факта, че са водоустойчиви, те са идеални не само за дневната или спалнята, но и за банята, където придават модерен вид и правят пространството по-уютно.

 

 

Идеи за преобразяване на вашето пространство с Linerio

Работен кът, стена във всекидневната, фоайе в офиса - всяко от тези пространства се нуждае от подходяща обстановка. Стенна декорация Linerio може да очертае определена зона и да играе важна декоративна роля във всеки интериор.

 

 

Стенните ламели ви дават възможност:

  • Да създадете забележителна фокусна точка във вашата всекидневна или спалня;
  • Да ги използватекато разделители на помещения, за да сегментирате отворената си жилищна площ;
  • Да замаскирате невзрачни елементи, като например шкаф за инструменти или остаряла камина;
  • Да подобрите акустиката;
  • Да създадете декоративна стена, която е едновременно естетическа и функционална.

 

 

Заключение

Независимо дали започвате ремонт на дома или облагородявате търговско помещение, Linerio на VOX предлага решение за декорация на стени, което перфектно съчетава форма и функция. Така че защо да се задоволявате с традиционните варианти, когато можете да имате декор, който да придаде уникалност на интериора ви?

Тук може да разгледате стенните панели Linerio.