Отговорът на този въпрос зависи от вашите индивидуални нужди и предпочитания. Ако търсите матрак с отлична опора и комфорт, и двата бранда са добър избор.

Ако имате проблеми с гръбнака, може да изберете матрак с ядро от индивидуално пакетирани пружини. Тези матраци осигуряват по-добра анатомична опора и намаляват напрежението в гръбначния стълб.

 

 

Ако предпочитате да спите на мека повърхност, може да изберете матрак с ядро от високоеластична пяна с допълнителен слой мемори пяна. Мемори пяната се адаптира към формата на тялото и осигурява комфорт и релакс.

 

 

Ако търсите матрак с терморегулиращи свойства, може да изберете матрак с текстил, който отвежда излишната топлина и влага. Тези текстили ви помагат да спите по-спокойно и без прегряване през нощта.

 

 

Всички матраци са изработени от антиалергичен и антиакарен текстил, така че хората с алергии да се чувстват предпазени. Тези текстили са третирани с антибактериални и противогъбични средства, които предотвратяват развитието на акари и бактерии.

 

 

В крайна сметка, най-добрият начин да изберете матрак е да го изпробвате. Посещавайки шоурум на Флор Декор, можете да легнете на различни модели и да намерите този, който е най-подходящ за вас.

 

 

След като изберете матрак, който отговаря на вашите нужди, е важно да го поддържате в добро състояние.

 

 

Съвети за грижа и поддръжка на матраци

  • Обръщайте матрака си на всеки 3-6 месеца за балансирано износване.
  • Следвайте инструкциите на производителя за пране на калъфа.
  • Избягвайте да поставяте тежки предмети върху матрака, за да предотвратите деформации.
  • Ограничете матрака до използването му по предназначение.

Като се придържате към тези указания за грижа, можете да удължите живота на матрака си и да се наслаждавате на комфорта му години наред.

Отдайте се на изключителното качество и удобство на матраците iSleep и Magniflex и пренесете съня си в царството на луксозното спокойствие.