Полският производител ERKADO предлага не само богата гама от интериорни и екстериорни врати, но и широк спектър от допълващи ги дръжки - с различен дизайн и цветове, подходящи за различни видове врати и помещения. Можете да изберете класически, модерни, ретро, минималистични или оригинални дръжки, в зависимост от вкуса и нуждите си. Изборът на правилната дръжка за врата може значително да подобри външния вид на вратата и на помещението, към което тя се отваря.

 

 

 

Ще ви представим някои от популярните модели:

Дръжките от серия CORONA  притежават аристократично и стилно излъчване, напълно подхождащо на името им.

Дръжка Corona Time Slim R е от клас Premium и се предлага в три покрития: месинг мат, бронз и черен мат. Тя има елегантен и модерен дизайн, в който преобладава съвършенството на кръга – както във формата й, така и в кръглите основа и шилд, което я прави идеална за съвременните домове.

 

 

Дръжка Corona Impera RT се предлага в различни покрития, като полиран хром, четкан хром мат, полирана мед, четкан никел мат, черен мат и бял мат. Тя е с по-класически дизайн, в който правите ъгли преобладават. Тя също е от Premium клас.

 

 

Дръжки Corona Arrow R и Corona Arrow Q предлагат избор  четири покрития: полиран хром, четкан хром мат, черен мат и бял пат. Те имат характерен лост със заостряне към върха, напомнящ стрела и се различават по основата и шилдовете си: при  Corona Arrow R  те са кръгли, а Corona Arrow Q е с квадратни.

 

 

Дръжка Corona Moon R Slim впечатлява с елегантен и модерен дизайн, с извит заоблен лост и кръгла основа. Тази дръжка се предлага в четири покрития: полиран хром, черен мат, полиран месинг и месинг мат.

 

 

ERKADO предлага и дръжки от серия Metal-Bud с луксозни шилдове с дебелина 6 мм. Тези дръжки създават усещане за шикозност и също дават възможност за избор от няколко покрития.

Сред тях си заслужава да обърнем внимание на дръжка Quanta Fit. Тя е в четири покрития: полиран хром, четкан никел, четкан месинг и черен мат. Отличава се с елегантен и модерен дизайн с квадратна основа.

 

 

Дръжка Bella Slim е семпло класическо предложение  в две разновидности – с квадратна основа и шилд и с кръгла основа и шилд. Тези дръжки се предлагат в пет покрития: полиран  хром, четкан хром мат, полиран месинг, черен мат и месинг сатен.

 

 

Дръжките Metal-Bud Cube са с модерен и минималистичен дизайн, в който преобладава квадратната форма. Cube Premium има подобен дизайн на дръжката Cube, но е изработена от по-качествени материали и покрития в цветове полиран  хром, четкан хром мат, четкан никел мат, черен мат.

 

 

Не можем да не обърнем специално внимание на иновативната дръжка Rumba. Тази дръжка е с антибактериално покритие с активни сребърни йони. Това покритие спомага за поддържане на чистотата и хигиената на дръжката, което я прави идеална за места с голям трафик, като болници, училища и офиси.

 

 

 Дръжки OLIWIA R и LAURA R се предлагат в три варианта на покритие: полиран хром, черен мат и полиран месинг. Техният дизайн ги прави подходящи за интериори и врати в класически и особено във винтидж стил.

 

 

Структурните дръжки Metal Bud Deco са оригинални с това, че покритието им от полиран хром или никел сатен  е допълнено от седем дървесни декора: Това позволява съчетанието им с врати в същите цветове и създаването на съвършена хармония между врата и дръжката към нея.

 

 

Трябва да споменем и колекцията Metal-Bud Erkado, която включва разнообразие от модели в цвят inox и възможност за съчетаването им с подходящи кръгли или квадратни шилдове в същия цвят.

 

 

И кръглите, и квадратните шилдове за всички модели дръжки са в три варианта: за патрон, за ключ и за баня.

ERKADO предлагат и модели дръжки с дълъг шилд за тези, които ги предпочитат, като специално моделът Metal-Bud Jowisz, изработен от инвестиционна неръждаема стомана в цвят inox , е подходящ за противопожарни и входни врати.

 

 

В заключение можем да обобщим, че дръжките за врати на ERKADO предоставят широка гама от възможности за избор, които да отговарят на различните предпочитания и изисквания за дизайн. Устойчивите материали и покрития  са подбрани заради тяхната издръжливост и естетика, което гарантира  не само красива визия, но и дълготрайност при ежедневна употреба, независимо от вида на помещението и неговата натовареност.