Българският бранд  за пореден път впечатли посетителите на изложението с уникален щанд и страхотните врати ERKADO 

Флор Декор отново остави своя отпечатък на Архитектурно-строителната седмица 2024, която се проведе от 3 до 6 април в Интер Експо Център в София.  Щандът на компанията привлече голям интерес и представи богат асортимент от продукти, за радост на посетителите.

На щанда на Флор Декор  те имаха възможност да видят интериорните и входните врати на ERKADO и да се убедят лично в тяхното качество и стил. Успешен представител на полския бранд за България, компанията с радост запозна желаещите с новостите в портфолиото на производителя.

ВИДЕО ОТ АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНАТА СЕДМИЦА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.

 

 

Представяне на нови серии врати 

На изложението за първи път бяха показани новите серии врати от ERKADO - LUKRECJA и FREZJA 9, като последната представлява новост в популярната серия FREZJA, създадена да съчетае модерен дизайн с елегантност. Вариантът FREZJA 9 представлява врата с широк вертикален панел, приложен двустранно към стъклото. Вратата се предлага в разнообразие от цветове, а в допълнение може да се избира между прозрачно, млечно или черно стъкло.

 

 

Интерес предизвика серия LUKRECJA не само поради своята новост, но и заради непознатите досега възможности, разкрити от модерните ламели. Те обогатяват остъклението с атрактивен ажурен детайл в много варианти - с различна плътност на ламелите и симетрично или асиметрично разположение. В същото време се подчертава красотата на богатия избор от декори, а интериорът придобива интимно очарование.

 

 

Противопожарни врати LEDA: Надеждна защита и елегантен дизайн

За пръв път бяха представени и противопожарните врати LEDA, осигуряващи надеждна защита срещу взлом и пожар, умело съчетана с елегантен и стилен външен вид. Вратите LEDA притежават здрава конструкция със специален пълнеж от плоскости HALSPAN  и висока степен на звукоизолация, което осигурява сигурност и спокойна среда в помещенията. Основното предимство на противопожарната врата LEDA е, че се произвежда в цветовете на интериорните врати и са сертифицирани по българския закон.

 

 

Други атрактивни модели

На изложението бяха представени и други атрактивни модели  от портфолиото на ЕRKADO, като тапетните /скрити врати/ врати CОVERT  с тяхната грациозна способност „да изчезват“ и да придават лаконичност и минимализъм на интериора. Интерес предизвика и стъклената врата GRAF 36, елегантна и модерна, която може да се монтира успешно в бани, сауни и гардероби, защото може да се монтират на метална каса и заради свойството да осветява малки, често без прозорци помещения. Заслужава си да споменем и двукрилата остъклена врата AMARYLIS, която въпреки че не е новост, продължава да бъде една от звездите в каталога на ERKADO.

 

 

Сред изложените продукти бяха и моделите входни врати BIENE, HORN (за къща) и HERSE SET (за апартамент) , които подчертават разнообразието и качеството, предлагани от полския производител и представени от Флор Декор. Те се изработват във височина до сантиметър, като може да да достигне височина 245 см. Също така BIENE и HORN са сертифицирани за UV и водо защита.

Заедно с вратите, гостите на щанда успяха  да разгледат и стенната декорация, предлагана в магазините  на Флор Декор, както и редица нови артикули, които скоро ще могат да бъдат закупени от тях.

 

 

Индивидуално отношение и професионални консултации

Специалистите от компанията бяха на разположение, за да предоставят индивидуални съвети и да отговорят на всички въпроси относно продуктите. Всеки клиент беше посрещнат с индивидуално отношение и консултиран с внимание и професионализъм. По този начин за пореден път се прояви стремежът на Флор Декор да предоставя изключително ниво на обслужване.

 

 

"Колело на късмета" за забавление и награди

Като комплимент към посетителите на изложението и щанда, компанията даде възможност на желаещите да завъртят "Колелото на късмета" и да спечелят награда,  което добави допълнително вълнение и забавление към посещението. Така всеки получи възможност да отнесе у дома специален спомен от събитието.

 

 

Специален лимитиран каталог за посетителите

По време на изложението Флор Декор представи и специален лимитиран каталог, раздаван на посетителите. Той съдържаше детайлна информация за предлаганите от компанията продукти, както и предстоящите новости в асортимента.

 

 

Заключение

С участието си в Архитектурно-строителната седмица 2024 Флор Декор отново доказа позицията си на лидер в бранша, готов да предложи на своите клиенти продукти с високо качество, стилен дизайн и функционалност.