Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е истинско доказателство за елегантност и стил в домашния интериор. Представяйки разнообразие от дизайни, цветове и функционалности, ALTAMURA се утвърждава като предпочитан избор.

Вижте причините, които правят тази врата толкова специална и как може да трансформира всяко пространство с умелото съчетание между грация и минимализъм.

 

 

Интарзии и уникален дизайн

ALTAMURA ви дава свободата да персонализирате дома си по свой начин. Предлага се в осем модела, като плътните врати ALTAMURA 1 могат да бъдат украсени с различни варианти на интарзия LUX. Особено елегантни са металните детайли и панели, чиято класа личи от пръв поглед. В зависимост от вида, позицията на крилото и нюанса, вложките допълват дръжката или представляват интригуващ контрапункт. По този начин можете да добавите изискан детайл и да подчертаете стила на вашия интериор. Останалите модели на ALTAMURA включват различни опции на остъкление с калено стъкло decormat млечно или прозрачно.

 

 

Разнообразие от цветове

Едно от най-големите предимства на врата ALTAMURA е богатото разнообразие от цветове, в които може да бъде изработена. От традиционни дървесни тонове до по-смели и акцентни варианти - ALTAMURA предлага решения за всеки вкус и стил.

ALTAMURA: Предпочитана врата от асортимента на ERKADO

ALTAMURA е изборът на много клиенти, благодарение на своите характеристики и адаптивност. Ето кое я прави идеална за всеки дом:

  • Високо качество:Изработена е от здрави и устойчиви материали, които гарантират нейната дълготрайност.
  • Елегантен дизайн:Изчистените линии и модерният дизайн на ALTAMURA я правят подходяща за всякакъв стил интериор.
  • Функционалност:Вратата е добре шумоизолирана и топлоизолирана, което ще ви осигури комфорт и спокойствие в дома ви.
  • Лесна поддръжка:Повърхността на ALTAMURA е лесна за почистване и не изисква специални грижи. Притежава специално покритие AntiFinger, ограничаващо замърсяванията и следите от пръсти.

 

 

ALTAMURA може да бъде изработена от дървена рамка и пчелна пита, срещу минимално доплащане, може да бъде изработена от  FULL BOARD (сплескана дървесина), което прави вратата по-шумоизолирана и удароустойчива.

ALTAMURA може да се произведе и в доста различни височини 200, 204, 210, 245, което е страхотно, защото ще ви спести пари да затваряте отворите.

Врата ALTAMURA може да бъде произведена фалцова, безфалцова (със скрити панти), реверсивна (отваря се в другата посока), както и за панелно жилище, което ще ви спести къртенето.

Минимализмът и чистите линни на врата ALTAMURA й придават непретенциозна грация. Тя може да се интегрира лесно във всякакви архитектурни стилове, от класически до модерни, което я прави изключително популярна сред различни потребителски групи.

Двукрила врата ALTAMURA – разнообразие и функционалност

Една от най-забележителните характеристики на ALTAMURA е възможността да бъде изработена като двукрила врата, което я прави подходящ избор за по-широки отвори или за интериорни решения, които изискват по-широко отваряне.

Предлага се в три варианта:

  • С пасивно плътно крило:Този вариант е подходящ за помещения, в които е необходима максимална шумоизолация.
  • Асиметрични:Двете крила на вратата са с различна ширина, което ви позволява да оползотворите максимално пространството.
  • Симетрични:Двете крила на вратата са с еднаква ширина, за класически и елегантен дизайн.

 

 

Тези варианти позволяват на врата ALTAMURA да  се адаптира към архитектурата и пространствените изисквания на вашето жилище.

Заключение

Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е впечатляваща не само със своя стил и качество, но и с множеството опции за персонализация, които предлага. Тя е отличен избор за всеки, който иска да добави изискан елемент на индивидуалност в своя домашен интериор.

 

 

Елате в някой от магазините на Флор Декор и се запознайте отблизо с врата ALTAMURA. Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящия модел и цвят за вашия дом, а предлаганият от нас професионален монтаж с гаранция ще ви позволи да се радвате дълго и безпроблемно на своя избор.