Нео Ментов цвят

Нео ментовия цвят определено вече се наложи, като актуалност при цветовото изграждане както в съвременния дизайн така и в интериорния дизайн в частност. Ако искате да бъдете сред първите, които прокарват вече установените тенденции вече знаете какво да правите. Да определено това е водещ цвят при избора на концепция за банята, но смело можем да ползваме във всички помещения от дома.

 

Извити провоъгълни огледала

През 2020 година в банята най-модерни ще бъдат правоъгълните огледала с извити ъгли. Това е стъпката, която следва досегашната тенденция на кръглите огледала през последните години. Тези огледала добавят привкус на елегантност и мекота в банята.

 

Мрамор

Мраморът е всичко от което имате нужда, за да направите една баня модерна. Без съмнение, природата е създала изключителни материали, които можем да определим като прекрасно изкуство. Не случайно имплантирането на това природно изкуство в банята ще донесе артистичен блясък в това пространство. Разбира се това не е най- икономически изгодното решение, но определено е всичко от което имате нужда, за да създаде истински лукс.

 

Видими инсталации

За феновете на индустриалния дизайн 2020 година определено ще бъде фантастична, защото тази тенденция при изграждането не само основните помещения в едно жилище, но и на баните определено ще продължи и ще достигне нови висоти. При баните определено тенденция ще бъде да се изложат на показ всевъзможни тръби и кранчета. Тази мода е разбира се добре забравено минало, което е можело да се видим в старите къщи, но представено по един нов и доста по елегантен начин.

 

Използването на бетона

Определено бетона, като основен строителен материал и неговото проявление в интериора ще бъде част от основните течения в интериорния дизайн през 2020 година.

Като допълнение към очевидното индустриално усещане, което носи бетона, можем да допълним елегантност и креативност в изградената среда. В баните ние ще видим този материал да се използва от плочки по стените до плотове на мивки или дори дори санитария. Бетонът много подходящо и лесно може да се комбинира с естествени материали, като дърво във всевъзможните му разновидности. Неутралния цвят на бетона – сиво, дава възможност за комбинация с акцентен цвят, като неутралитета не бетона още повече засилва цветовия акцент.

 

Черен мат

Следвайки желанието за контраст определено можем да отбележим, че все по-често ще ставаме свидетели на използването на черния цвят в баните, като своеобразен контраст на предимно светлите тонове, с които се третират стените и пода. В частност на избора, определено матираното черно е на мода.

Разгледайте нашите плъзгащи врати