За нас от Флор Декор новата година стартира и с нова инициатива. За да покажем ангажимента си към екологично бъдеще, старираме кампания за закупуване и засаждане на дръвчета под мотото "ЗА ПО-ЗЕЛЕНО БЪДЕЩЕ". За целта ще се отделят средства от продажбите, направени в магазините на Флор Декор в периода от януари до март включително. Ние предлагаме модерни и класически варианти на интериорни и входни врати, устойчив ламиниран паркет, дълготрайни подови настилки, оригинални стенни облицовки и декорации. Богатството от предложения позволява на клиентите ни да намерят това, което търсят, на едно място.

Чрез кампанията вярваме, че ще Ви направим съпричастни към грижата за природните ресурси. Със закупените от кампанията дръвчета ще бъде озеленено и облагородено предварително избрано място в Пловдив – за радост на очите и глътка свеж въздух в градската среда.

Чрез идеята за инвестиране на средства от продажбите в засаждане на дръвчета, ние каним Вас – нашите клиенти да участвате в мисията за създаване на по-зелено бъдеще. Колкото повече хора припознаят тази мисия като своя и се включат в инициативата, толкова повече дръвчета ще могат да бъдат засадени. Чрез всеки закупен продукт в нашите магазини, Вие ставате участник в нашата кауза. Посаденото дърво оставя трайна следа, защото ще бъде там и през следващите години и за следващите поколения.

Ние вярваме, че радостта, която хората ще изпитат, когато видят резултатите от начинанието, ще бъде тласък и вдъхновение за по-нататъшни инициативи, които всеки може да предприема и по този начин да даде своя принос в грижата за природата.

От създаването си през 2013 г. Флор Декор непрекъснато работи за утвърждаване на позициите си на пазара. Коректното отношение и етичните принципи, които проявява в търговските си взаимоотношения, прави компанията предпочитан, търсен и доверен избор на все повече клиенти.

За момента Флор Декор разполага с търговски обекти в София, Пловдив и Пазарджик.