През изминалата 2023 година Флор Декор посрещна своята 10-та годишнина. С откриването на два големи и модерни шоурума в София и Пловдив компанията затвърждава позицията си на водещ  доставчик на висококачествени решения за интериорен дизайн. Флор Декор предлага широка гама от продукти, за да задоволи разнообразните нужди на своите клиенти.

 

 

Разнообразното портфолио включва:

Функционални мебели:

Флор Декор си партнира с известната полска марка VOX, за да предложи на българския пазар техните иновативни и функционални мебели. Модулните единици на VOX могат да се комбинират, за да се създадат модерни и удобни интелигентни пространства, идеални както за жилищни, така и за търговски обекти. Флор Декор стана официален вносител за тях през 2023г.

 

 

Декорация за стена:

В шоурумовете на компанията се предлага богат избор от декорации за стена, които да придадат елегантност и индивидуалност на всяко пространство. Монтажните групи на фирмата изпълняват прецизно, до най-малкия детайл, всеки интериорен дизайн.

 

 

Подови настилки:

 Флор Декор е водещ доставчик на подови настилки и висококачествен ламиниран и трислоен паркет от реномирани производители като Egger, Quick-Step, Classen, MyFloor, Kronotex, Kronopol и Tarket. Техните решения са издръжливи, стилни и лесни за поддръжка. В нашата мрежа от шоуруми, може да откриете и винилови и SPC настилки.

 

 

Интериорни и входни врати:

 Флор Декор е официален вносител на полската марка ERKADO, известен производител на интериорни и входни врати. Вратите ERKADO са известни с изисканата си изработка, висококачествените материали и елегантния си дизайн.

 

 

Комплексните услуги, предлагани от Флор Декор, целят да осигурят безпроблемно преживяване на клиентите.

Тези услуги включват:

  • консултация с личен асистент;
  • оглед и вземане на размери;
  • собствена доставка и разнос;
  • професионален монтаж с гаранция и сервиз;
  • договор с всеки клиент.

 

 

Ангажиментът на Флор Декор към качеството, иновациите и удовлетвореността на клиентите му е спечелил репутацията на доверен партньор в областта на интериорния дизайн. Със своето разнообразно продуктово портфолио, комплексни услуги и опитен екип от професионалисти, компанията убедително заявява амбицията си да продължи да се развива успешно и занапред.