Висококачествена дограма

Предлагаме ви най-високо качество на PVC и Алуминиева дограма, за да се чувствате комфортно и уютно във вашия дом. Системата ни на работа отговаря на всички европейски изисквания и покрива стандартите за качество, както при производството, така и при монтажа на дограмата.
Всеки един шум ще бъде добре изолиран от нашите високо-камерни профили, а за да създадем пълен комфорт в дома ви в най-студените и топли дни сме избрали прозоречна технология от последно поколение.

Производство

Ние сме производители на дограма на серия профили „ALUPLAST”. Главно серията, с която изработваме  дограмата е IDEAL 4000. Издържливата профилна конструкция с дълбочина 70-85 mm и големи камери за стоманената армировка гарантират оптимални статични параметри и позволяват изработката на големи прозорци. Многокамерната конструкция осигурява висока топло- и звукоизолация.
Характерно за този вид дограма е богатото разнообразие при избора на стъклопакети! Нивата шумо-изолации се определят от стъклопакет с различна дебелина на стъклата! Броя на камерите и начина на изработка определя тoплоизолацията !

PVC дограма

PVC дограмата е с доста висока дълготрайност, това е една от основните причини за избора . Залагайки на този вид дограма, вие си гарантирате дългосрочна инвестиция, която ще се възвърне многократно в годините на експлоатация. Благодарение на добрата си устойчивост и енергийна ефективност, PVC дограмата се превръща в лидер на пазара.

Този вид дограма ви предлага и  устойчивост на ражда и гниене, както и дълготрайна издръжливост на лоши климатични условия. Дори при високи нива на сухота и влажност, няма да срещнете проблем благодарение на модификаторите в състава на дограмата.
Освен добрата си шумоизолация, енергийна ефективност и цена, този вид дограма е и изключително лесен за поддържане. Благодарение на гладката си повърхност не се нуждае от специални грижи.
PVC прозорците се предлагат в различни цветове и декорации, които могат да имитират дърво.
Високата дълготрайност на цветовете ви спестява нуждата от боядисване и лакиране на повърхността през годините на експлоатация.

Алуминиева дограма

Предлагаме ви едно висококачествено изпълнение  и на алуминиева дограма, подходяща за жилищни и търговски сгради. Освен невероятния дизайн, ви предлагаме и всички възможни видове отваряне, затваряне и накланяне.
Структурата на алуминия го прави доста еластичен и устойчив на натиск.
Не се влияе от високи температурни амплитуди и не е податлив на корозия.
Определян като любим материал на всички архитекти, поради възможността да проектират неограничено всякакви форми.

Предлагаме Ви изработка на дограма със профилите на „ALTEST “ или „ VIVA “ .
След безброй тестове се доказва, че алуминиевата дограма е земетръсно и пожароустойчива.
Предлагаме ви два вида на алуминиева дограма, основната разлика е в предназначението и нивото на шумо и топлоизолация.
– Без прекъснат термо мост (студен алуминий) – подходящ за външни и вътрешни остъкления, без изискване за добро изолиране на шум и топлина .
– С прекъснат термо мост (термо алуминий) – подохдящ основно за външно остъкление, поради високата си топло и шумоизолация .

Стъклопакети

Един от основните фактори за качеството на  един прозорец е избора на стъклопакет.
Стандартно имат две или три  стъкла, които са отделени едно от друго с дистанционер. Има възможност да се дистанцира с алуминиев стандартен дистанционер или да се замени  алуминиевия с топлоизолационен – т.н. „ Топъл Край“ дистанционер.
– Двоен стъклопакет(състояща се от две стъкла и едно пространство между тях)
– Троен стъклопакет (състояща се от три стъкла и две пространства между тях)
Празните пространства на стъклопакетите са херметически затворени и има вариант да са пълни с аргон, който е с ниска проводимост на топлина и шум.
Най-често използваните стъкла при стъклопакетите са флоатно и  КА стъкло, те се предлагат в различни ширини започващи от 24 мм и стигащи до 40 мм. Както и стъклопакет с  флоатно и мултифункционално стъкло , което е познато като стъкло „четири сезона „.

Конфигуратор