Отзиви

А. Тръмбева

“Много съм доволна от професионализма и коректното отношение.”

Роза Димова

“Професионалисти! Вратите са Ви супер. Точни и коректни! Препоръчвам!”

Десислава Илчева

“Благодаря ви за коректното отношение и професионализъм. Страхотни сте!”

Цветанка Кунчева

“Вие сте истински професионалисти. Благодарим за коректното отношение.
Стаята на децата е прекрасна.”

Трифон Десков

“Професионална работа. Много съм доволен! Препоръчвам на всички, да ползват услугите на Флор Декор.”

Велина Димитрова

“Благодаря на Флор Декор за съдействието! Изключителни професионалисти! Препоръчвам!”

Кирил Благоев

“Много коректни с качество и срок. Изделията и сървиза е отличен.”

Кристина Сарафова

“Просто невероятни!!! Качество и коректност!!”

Димитър Иванов

“Много съм доволен, изключително високо ниво на професионализъм.”

Крум Апостолов

“Качествени стоки в допълненине с отлично обслужване!”

Петя Лалева

“Абсолютни професионалисти на всяко едно ниво – от приемане на поръчката, през взимането на размери и разбира се монтажа! Бързо и точно изпълнение с индивидуално отношение към нуждите за срок на клиента. Сърдечно Ви благодаря!”

Руми Хитова

“Много благодаря за чудесно свършената работа при поставянето на паркет дома ми, много добри професионалисти, Флор декор е мястото от където да закупите врати, паркет, фаянс, теракот… Препоръчвам!”

Нели Василева

“Професионално мнение, професионално изпълнение в срок, изключително
отзивчиви и коректни до един – от посрещането в магазина до завършването на обекта. Ако всички фирми в България работеха като тях, щяхме да живеем по-спокойно. Препоръчвам от сърце. ❤️”

Елина Георгиева

“Благодаря за професионалното отношение на целия екип от магазина в жк. Тракия и най-вече за перфектния монтаж на паркет от Емилиян Джевизов – невероятен професионалист!”

Кристиян Лъсков

“Благодаря на екипа и най-вече на Петър Кръстев. Висок професионализъм,
индивидуален подход, вежливост и коректност. Препоръчвам горещо!”

Мартин Христов

“Специални благодарности на Георги Кабаков за добре свършената работа. Работи изключително внимателно и прецизно. Препоръчвам!”

Стоян Пенчев

“Много съм доволен от тази фирма, от професионализма до доброто и уникално отношение на персонала. Продължавайте все така.”

Светлана Стайкова

“Честита Коледа и Новата Година на компетентен екип на Флордекор (Тракия, м. Идея), с пожелание все така да сте с професионален подход към своите клиенти. Много сме доволни от работа. И ако пак ни се наложи ремонт. Ще се обърнем към вас!!!!!!”

Атанас Генов

“Точни и коректни! Доволен съм! Благодаря за обслужването на служителите от офиса на Найчо Цанов!”

Димитър Димитров

“Благодаря Ви за качественото изпълнение и професионалното отношение към всички детайли, с които спомогнахте за реализирането на желанията ни! Продължавайте все така!”

Никола Македонски

“Страхотни професионалисти. Препоръчвам.”

Николай Бангеев

“Много съм доволен от вниманието, което ми обърнаха в магазина в Смирненски, компетентните съвети и качественият монтаж!”

Татяна Иванова

“Изключителни професионалисти! Адмирации!!!”

Дамян Дамянов

“Поздрави на екипа, страхотна работа! Горещо препоръчвам.”

Стоян Гълъбов

“Доволен съм много от екипа на Флор декор, в мебели Идеа.”

Нина Кръстанова

“Флор Декор супер сте!!! Невероятно отношение, професионалисти и коректност! Благодаря Ви за това, че имам честта да бьда Ваш клиент! Отдавна не бях попадала на хора като Вас! Благодаря Ви!”

Ганка Димова и Румен Цветанов

“Специални благодарности на екипа Светлослав Шехов и Красимира Ботева за големия професионализъм, търпението и готовността да помогнат във всеки момент. Желаем успех на всички във Флор Декор.”

В. В.

“Още от влизането в магазина усетихме топлина и уют! Отнесоха се с нас, сякаш бяхме техни приятели, запознаха ни детайлно с всички детайли. Нямаше как да не купим от тях!!! Паркетът и вратата, който купихме от тях бяха монтирани перфектно!”

д-р Антония Илиева

“В живота на човека съществуват два основни момента, които са фундаментални и определящи за него самия – единият е свързан с това да създадеш здраво и обичащо семейство, а другият да намериш мечтания имот и да го превърнеш в дом! След като реализирах на практика първата си мечта, се изправих пред предизвикателството да превърна един стар и тъмен панелен апартамент, в моя мечтан дом!”

Ицо

“Служителите на магазина отново се раздават с усмивки и компетентност, и с много професионализъм ни обслужиха, за което благодарим!!!”

Илияна

“Страхотно отношение и внимание към клиента. Препоръчвам горещо услугите на фирмата!!!”

К. Филева

“Благодарности към професионалната компетенция и отношение на персонала. Лично благодаря на Нина рангелова за съдействието и подхода да получа дизайнерското решение, което търся.”“Много професионално и учтиво отношение от персонала. Обслужването беше на ниво. Доволни сме от условията на фирмата. Обслужването от Нина Рангелова беше отлично. Благодарим Ви.”

Петко Кузмов

“Много съм доволен от цялото отношение и професионализъм! Наистина беше удоволствие за мен и не съжалявам за нищо, че се доверих на Флор Декор. Много успехи за напред и до скоро чуване!”