За Нас

„Флор Декор“ е перспективна компания, стартирала своята дейност през 2013 година. От създаването си досега, „Флор Декор“ се налага като експерт в търговията с ламиниран паркет, интериорни и входни врати за България. При нас ще откриете богат каталог с креативни декори и
иновативни цветове ламинирани паркети, от най-висок клас, на водещи производители: EGGER, My Floor, Kronotex, Kronopol, Tarket, AGT. Нашите продукти са доказали се във времето, с гарантирано качество на материалите, с което ние осигуряваме Вашите спокойствие, сигурност и
комфорт.

В магазини ни ще откриете промоции с безплатен монтаж и доставка на декори и колекции, които винаги се допълват, съобразено с най-новите тенденции, елегантен дизайн и модерни решения в бранша. „Флор Декор“ разполага със сертифицирани собствени монтажни групи, чиято основна цел е професионалната грижа за Вашия комфорт, съчетана с адекватна оценка на личното Ви време.

Компанията е с изградена мрежа от магазини във водещи в страната градове – София, Пловдив и Пазарджик. Нашата мисия е да изградим високи стандарти на обслужване и да продължим традицията „Флор Декор“ да присъства на пазара като коректен и надежден партньор, предлагащ услуги и решения, изцяло в полза на клиента.

Дружеството е сертифициран и утвърден производител на PVC и алуминиева дограма, като нашето портфолио включва богат избор на ролетни и интериорни щори. Използваните профилни системи за дограма са ALUPLAST, ALTEST и VIVAPLAST.

Нашият млад екип от сертифицирани консултанти е на разположение за Вашите запитвания и необходимост от индивидуално посещение на Вашите обекти. Ние предлагаме изготвяне на проекти, специфицирани спрямо Вашите очаквания.

Нашата висша цел е усещането за доволен клиент, в чието съзнание е отпечатано удовлетворено очакване за най-добър избор, най-правилно решение и най-коректно изпълнение.

Тук можете да прочетете общите ни условия